Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen


Dato: 01-08-2019 11:43:24
 

Atlanta 1. august 2019

RELEX Solutions, som er den førende virksomhed indenfor detailplanlægningsløsninger, har annonceret et nyt partnerskab med AutoZone, den største forhandler og ledende distributør af autoreservedele og tilbehør i USA. RELEX skal varetage forecasting og vareforsyningsløsninger for AutoZone’s distributionscentre.

Partnerskabet vil bidrage til at AutoZone kan forbedre deres lager placeringer og forecast præcision, samt implementere ’best practices’. RELEX Solutions vil automatisere processer og hjælpe med at introducere mere innovative og tidsbesparende tiltag på tværs af AutoZone’s supply chain.

“Vi er meget spændt på denne mulighed for at opnå større indsigt i vores eksisterende data og bruge det til bedre og mere informative beslutninger,” siger Mitch Major, Senior Vice President, Supply Chain, Customer Satisfaction hos AutoZone. “Vores partnerskab med RELEX vil hjælpe os med at opnå større gennemsigtighed, mens vi også optimerer vores forecasting og vareforsyning samt forbedrer vores kunders oplevelser.”

“Vi er begejstret over at have muligheden for at påbegynde et partnerskab med AutoZone, og ser frem til at assistere dem i at finde nye måder hvorpå de kan være innovative, fokusere på deres kunder og få en mere effektiv værdiskabelse,” siger Michael Falck, President, North America hos RELEX.  “RELEX er yderst kvalificeret til at imødekomme de forhindringer som store organisationer med omfangsrige sortimenter og en fast stigende efterspørgsel står over for. Vi ser frem til at udvikle et tæt partnerskab med AutoZone mens vi arbejder mod et fælles mål.”

 

For mere information kontakt

Rikke Diget Fuglsang

Marketing Koordinator, RELEX Solutions

Telefon: 26 21 33 93

E-mail: [email protected]

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions leverer sammenhængende planlægningsløsninger til detailhandlere som giver enestående resultater for kunder i hele verden.

RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecast og automatisk genopfyldning samt optimeret arbejdsstyrke planlægning. Vores SaaS-løsninger leverer hurtig tilbagebetaling og kan bruges som en samlet detailplanlægningsløsning. Dette muliggør tværfunktionel optimering af kerneprocesserne: kategori, forsyningskæde og butiksdrift.

Vores ’unified planning solution’ tilpasser sig nemt til forandringer i drift og processer, uanset om du er en hurtigvoksende udfordrer eller et godt etableret internationalt selskab. RELEX gør det muligt for virksomheder at planlægge bedre, sælge mere og mindske spild, uanset hvor hurtigt markedet ændrer sig. Giv os din sværeste udfordring og vi vil hjælpe dig med at løse den.

Med vores detail ekspertise og innovative teknologi bygger vi stærke, varige og prisvindende partnerskaber med vores kunder. Succesen som vi opnår er altid i fællesskab med dem. Vi introducerer dig gerne for en RELEX-kunde efter dit valg, for en ærlig og uforpligtende vurdering af vores løsninger. Vi er et brand der er til at stole på og RELEX Solutions leverer løsninger til en stærkt voksende kundegruppe. Her i blandt flere førende virksomheder, som Coop Denmark, FTZ, WHSmith, Morrisons og Rossmann, og vi har kontorer i Nordamerika og Europa. 

Hold dig opdateret om de seneste trends i detail planlægning ved at subscribe til vores ’Monthly digest’ her

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: [email protected]
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk