Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst


Dato: 10-10-2019 09:22:54
 

Nordic Nest, en hurtigt voksende e-handler indenfor indretning og skandinavisk design, har valgt RELEX Solutions til at støtte deres planlægningsprocesser.

Virksomheden tilbyder mere end 20.000 produkter, fra mere end 200 varemærker, på deres 10 hjemmesider verden over. Efter en stigning på 80% i årsomsætning, en omsætning på 225 millioner kroner i 2018, og med en forventet årlig tilvækst stod det klart for Nordic Nest, at deres ekspansion ikke var mulig med de nuværende manuelle planlægnings- og prognose processer.

Detailvirksomhedens CEO, Bank Bergström, ønsker at skræddersy Nordic Nest’s planlægning og forecasting for hver og en af deres hjemmesider, samt kunne automatisere størstedelen af sit ordrearbejde. Deres mål er at opnå bedre kommunikation mellem kollegaer og leverandører, samt en bedre tilgængelighed året rundt – især under kampagner.

”Den bedste form for udfordring man kan have, må være hurtig vækst” siger Andreas Elmqvist, CPO hos Nordic Nest. ”Men det betyder også, at vi må have effektive processer i brug, ellers risikerer vi at sidde fast. Efterspørgselsprognoser og planlægning er begge vigtige dele, når det kommer til at sikre fortsat operationel effektivitet. At tage et nyt system i brug som kan støtte vores planlæggere er derfor en forudsætning for vores fremtidige vækst.”

”Vi henvender os til RELEX for et system som tillader os at vækste, giver os fuld synlighed over vores virksomhed og giver vores medarbejdere mulighed for kreativ problemløsning i stedet for at skulle fokusere på rutinemæssige administrative opgaver.”

”I RELEX får vi muligheden for at løse nogle af de største problemer indenfor detailhandlen,” siger Mia Lindh, Project Manager hos RELEX Solutions. ”Den hurtige vækst som Nordic Nest oplever, giver os præcis nogle af de udfordringer som vi elsker at løse, og det er sjovt at få lov til at være en del af den næste fase i deres udvikling.”

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Tid til "Living Retail": Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?
Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions leverer sammenhængende planlægningsløsninger til detailhandlere som giver enestående resultater for kunder i hele verden.

RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecast og automatisk genopfyldning samt optimeret arbejdsstyrke planlægning. Vores SaaS-løsninger leverer hurtig tilbagebetaling og kan bruges som en samlet detailplanlægningsløsning. Dette muliggør tværfunktionel optimering af kerneprocesserne: kategori, forsyningskæde og butiksdrift.

Vores ’unified planning solution’ tilpasser sig nemt til forandringer i drift og processer, uanset om du er en hurtigvoksende udfordrer eller et godt etableret internationalt selskab. RELEX gør det muligt for virksomheder at planlægge bedre, sælge mere og mindske spild, uanset hvor hurtigt markedet ændrer sig. Giv os din sværeste udfordring og vi vil hjælpe dig med at løse den.

Med vores detail ekspertise og innovative teknologi bygger vi stærke, varige og prisvindende partnerskaber med vores kunder. Succesen som vi opnår er altid i fællesskab med dem. Vi introducerer dig gerne for en RELEX-kunde efter dit valg, for en ærlig og uforpligtende vurdering af vores løsninger. Vi er et brand der er til at stole på og RELEX Solutions leverer løsninger til en stærkt voksende kundegruppe. Her i blandt flere førende virksomheder, som Coop Denmark, FTZ, WHSmith, Morrisons og Rossmann, og vi har kontorer i Nordamerika og Europa. 

Hold dig opdateret om de seneste trends i detail planlægning ved at subscribe til vores ’Monthly digest’ her

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: [email protected]
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk