RELEX Solutions opkøber Zenopt


Dato: 28-06-2019 08:57:21
 

RELEX Solutions opkøber Zenopt for at gøre bemandingsplanlægning til en del af virksomhedens sammenhængende planlægningsløsning for detailhandlere

Helsinki, Finland, 27 juni 2019 – RELEX Solutions har opkøbt Zenopt, et avanceret system for mandskabsoptimering, for at forstærke sin position som etableret leverandør af sammenhængende planlægningsløsninger for detailvirksomheder. Opkøbet kommer to år efter RELEX har investeret i Zenopt, og fastslår virksomhedens fortsatte engagement indenfor området.

RELEXs mandskabsplanlægning- og optimeringsløsning arbejder sammen med virksomhedens løsning indenfor forecasting ved automatisk at optimere vagtplanlægningen baseret på efterspørgsel i hver enkel butik. Med hjælp fra detaljeret data kan RELEX kunder sikre at de har nok personale tillgænglig for at imødekomme behovet i hver butik – helt ned til intervaller på 15 minutter.

Eftersom personaleomkostninger ofte står for 10–20 % af omsætningen hos detailbranchen kan også mindre forbedringer i mandskabsplanlægningen give betydelige besparelser. Detailvirksomheder som anvender RELEX løsningen for mandskabsplanlægning har mulighed for at spare store million beløb på unødvendige personaleomkostninger ved at reducere overbemanding. Desuden, kan man ved at reducere underbemanding sikre, at butikspersonalet ikke er overbelastet og dermed hele tiden er tilgængelig til at tilbyde den bedst mulige service til kunderne, hvilket forbedrer både kunde- og medarbejder tilfredsheden samt salget.

Resultaterne er blevet påvist gennem det samarbejde som RELEX og Zenopt har etableret med ledende detailvirksomheder som Coop Värmland, Stockmann og K-gruppen. Coop Värmland har allerede i den indledende fase af samarbejdet set en reducering på 6–10 % i totale mandskabsomkostninger, samt betydelige forbedringer i arbejdet med at matche vagter med efterspørgslen.

”Samarbejdet med RELEX-teamet har været utrolig spændende og vældig givende i løbet af de seneste to år,” siger Mika Halme, CEO på Zenopt. ”Det har været muligt for os at teste grænserne for hvad softwaren kan efterkomme på området af sammenhængende løsninger for detailhandel. Som en del af RELEXs platform ser jeg store muligheder for at vi kan fortsætte med at forbedre løsningen og skabe direkte værdi for detailvirksomhederne”.

”Gennem en fuldt sammenhængende løsning for mandskabsplanlægning og -optimering i vores løsning kan vi hjælpe vores kunder med yderligere at forbedre deres planlægningsprocesser,” siger RELEX Group CEO, Mikko Kärkkäinen. ”Vores formål er altid at mindske omkostningerne, og at forbedre gevinsten samt personalets oplevelse. Dermed kan vi støtte vores kunder i at opretholde deres kundetilfredshed. Løsningen for mandskabsplanlægning er et kraftfuldt værktøj til at opnå målet”.

For mere information kontakt:

Rikke Diget Fuglsang

Administration & Marketing Koordinator, RELEX Solutions

Telefon: 26 21 33 93

E-mail: [email protected]

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions leverer sammenhængende planlægningsløsninger til detailhandlere som giver enestående resultater for kunder i hele verden.

RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecast og automatisk genopfyldning samt optimeret arbejdsstyrke planlægning. Vores SaaS-løsninger leverer hurtig tilbagebetaling og kan bruges som en samlet detailplanlægningsløsning. Dette muliggør tværfunktionel optimering af kerneprocesserne: kategori, forsyningskæde og butiksdrift.

Vores ’unified planning solution’ tilpasser sig nemt til forandringer i drift og processer, uanset om du er en hurtigvoksende udfordrer eller et godt etableret internationalt selskab. RELEX gør det muligt for virksomheder at planlægge bedre, sælge mere og mindske spild, uanset hvor hurtigt markedet ændrer sig. Giv os din sværeste udfordring og vi vil hjælpe dig med at løse den.

Med vores detail ekspertise og innovative teknologi bygger vi stærke, varige og prisvindende partnerskaber med vores kunder. Succesen som vi opnår er altid i fællesskab med dem. Vi introducerer dig gerne for en RELEX-kunde efter dit valg, for en ærlig og uforpligtende vurdering af vores løsninger. Vi er et brand der er til at stole på og RELEX Solutions leverer løsninger til en stærkt voksende kundegruppe. Her i blandt flere førende virksomheder, som Coop Denmark, FTZ, WHSmith, Morrisons og Rossmann, og vi har kontorer i Nordamerika og Europa. 

Hold dig opdateret om de seneste trends i detail planlægning ved at subscribe til vores ’Monthly digest’ her

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: [email protected]
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk