Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort


Dato: 05-09-2015 10:50:41
 

Nu kan man smide loyalitetskortene ud og i stedet benytte dankortet.

Stort set alle har loyalitetskort eller rabat stempelkort til forskellige kæder eller butikker i pungen, og ofte glemmer man at bruge kortet, når man køber ind. Og for butikkerne er det dyrt både at etablere og at markedsføre et loyalitetsprogram. Franchisekonceptet Caschback APP gør Dankortet til det eneste loyalitetskort, man behøver i pungen. Med et tilbud om at levere et gratis loyalitetskoncept opbygger franchisetager en kundekreds blandt virksomheder i sit lokalområde. Forretningens betaling for brugen sker med kun en lille procent af den omsætning, Caschback APP genererer.

Modsat andre loyalitetsprogrammer, kræver et medlemskab af cashbackAPP ikke et nyt plastikkort, voucher, kuponer eller en masse stempelhæfter, i tegnebogen. Man tilmelder blot sig selv, sit Dankort, og andre foretrukne betalingskort, via cashbackAPP. Herefter betaler man fuldstændig som man plejer, og bliver belønnet hver gang man handler i butikker, kæder og online shops i hele Danmark.
 
Loyalitetsprogrammer er normalt forbeholdt store kæder, der er parat til at investere mange penge for at få udbytte af et sådant koncept. Med cashbackAPP er det nu muligt, også for selvstændige butikker over hele Danmark, at blive en del af et unikt koncept.  Vel og mærke uden investering up front.
 
Vil du være med i opbygningen af Danmarks nemmeste loyalitetskoncept cashbackAPP, og etablere og servicere aftaler med butikker i dit lokale område, så glæder vi os til at høre fra dig. 

>> Læs mere eller kontakt os her

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager
Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere
Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler
Nu vil Subway dække København og Sjælland
Nyt Pizza Hut koncept med express service

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk