Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere


Dato: 20-10-2015 08:03:34
 

Flere og flere foretrækker at etablere egen virksomhed som franchisetager, fordi det giver en god fornemmelse af sikkerhed at begynde i et allerede afprøvet og dokumenteret koncept. Og det er da også mere sikkert at investere i en fremtid som selvstændig, når man ikke selv skal opfinde og udvikle alle enkeltdele først. Franchisetager ved, at den service eller det produkt, han skal sælge, allerede har vist sig at være bæredygtigt på markedet, og den hjælp, som franchisegiver tilbyder, betyder at både etableringen og dagligdagen giver franchisetager en bedre dagligdag, hvor der er mere tid til service og salgsarbejde, som jo er de områder, der har franchisetagers primære interesse.

Når man har besluttet sig for at ville være selvstændig i et franchisekoncept, er det vigtigt at gøre sig klart, om man har de egenskaber, der er nødvendige for at være sin egen arbejdsgiver. For franchisekæden er det også vigtigt, at franchisetager klarer sig godt, og derfor vil franchisegiver forsøge at sikre sig, den nye franchisetager har de vigtige personlige egenskaber, der er nødvendige for at kunne få den ønskede succes.

Franchisetager skal være vedholdende, målrettet og arbejdsom med en positiv livsindstilling, gode lederegenskaber, selverkendelse, et godt helbred, en sund privatøkonomi og et godt familieliv.

For både franchisetager og franchisegiver er penge en nødvendighed, ellers lader det sig ikke gøre. Men tilstedeværelsen af penge må ikke trumfe behovet for personlige egenskaber. En person med mange penge bliver ikke en god franchisetager, hvis ikke de personlige egenskaber er i orden, men en person med gode egenskaber kan godt blive en succesfuld franchisetager, selvom økonomien er stram.

Selverkendelse og realistisk vurdering af egne evner er lige så vigtigt som den økonomiske og juridiske vurdering. Derfor må den kommende franchisetager alvorligt med sig selv overveje, om ønsket om selvstændighed er mere end en dejlig drøm. Det drejer sig om at erkende, om den mentale og fysiske kraft og udholdenhed, der kan skabe en succes, er åbenbart til stede.

>> Læs mere om franchising her

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager
Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler
Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort
Nu vil Subway dække København og Sjælland
Nyt Pizza Hut koncept med express service

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk