GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager


Dato: 18-11-2015 13:57:46
 

GREEN IS BETTER er et fransk udviklet salatbar koncept, der lige nu søger franchisetagere og en dygtig dansk og/eller skandinavisk master-franchisetager.

GREEN IS BETTER salatbar koncept udmærker sig ved at med en tydelig beskrivelse at kunne tilbyde en komplet startpakke med en fuldstændig nøglefærdig franchise løsning.   Kommende franchisetagere, der råder over en butik, der er klargjort til indretning, får leveret en fuldstændig produktionsklar salatbar med alt inventar tilpasset den enkelte butik. Den nødvendige forudgående træning, en lang række præcist navngivne services og løbende forretningsmæssig bistand, klæder franchisetager totalt på til at starte og drive sin egen forretning. Hele pakken leveres på attraktive vilkår, der gør det muligt at blive selvstændig på økonomisk overskuelige vilkår.

Green Industries har i en årrække udviklet ”grønne” fast food og restaurations-koncepter, som eksporteres med franchise til mange lande. Nu vil franchisegiver gerne til Europa og er i fuld gang med at rekruttere master-franchisetagere og franchisetagere i flere lande herunder Danmark og det øvrige Skandinavien.

>> Læs mere konceptet her
 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere
Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler
Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort
Nu vil Subway dække København og Sjælland
Nyt Pizza Hut koncept med express service

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk