Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler


Dato: 15-09-2015 18:15:58
 

Franchiseportalen ChainIndex tilbyder gennemprøvet ny service

Franchiseportalen ChainIndex, der er kontaktled for alle med interesse i franchising, har igennem det sidste år testet en ny abonnementsservice. Her tilbydes franchisegivere, der har en konceptprofil på ChainIndex, at supplere deres profilside med et abonnement, der giver et månedligt antal matchede og helt aktuelle  personprofiler, som alle har klare ønsker om at blive franchisetagere.

ChainIndex har dagligt en del besøgende, der opretter en personlig søgeprofil. Det er mennesker, der af mange forskelige årsager har valgt franchising eller kædedrift som det, der skal være rammen om deres kommende erhvervsliv. De har vurderet, at de fordele, som kædedrift og franchising tilbyder, er det, der gør det attraktivt for dem at blive  selverhvervende. ChainIndex matcher personprofilerne med franchisegivernes konceptprofiler og tilbyder kæderne et årsabonnement på den nye service.

For den enkelte franchisegiver, der søger nye franchisetagere på ChainIndex, betyder et abonnement på søgeprofiler, at der til kæde hver måned genereres 20 – 40 franchise match, hvor konceptets krav til franchisetagers profil matches mod søgeprofilernes  personoplysninger. Alle match præsenteres på kæden egen administrationsside på ChainIndex, så den rekrutteringsansvarlige nemt kan vælge de profiler, som er mest relevante i forhold til kædens ekspansionsbehov.

Før en ny person søgeprofil frigives i systemet kontaktes personen af ChainIndex med et telefonopkald, der skal sikre, at søgeprofilen er seriøst oprettet, ligesom der under opkaldet foretages en interview, der har til formål at kontrollere og skærpe personens profiloplysninger, så de præsenterer sig så klart for franchisegiver som muligt.

Kontakt Chain Index for at høre næmere.

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager
Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere
Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort
Nu vil Subway dække København og Sjælland
Nyt Pizza Hut koncept med express service

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk