Nu vil Subway dække København og Sjælland


Dato: 24-06-2015 13:17:32
 
Den verdenskendte sandwich og restaurationskæde Subway går nu i gang med at søge franchisetagere på Sjælland og i København.

Der er 43.900 Subway restauranter i verden men kun 3 af dem findes i Danmark. Det vil den verdensomspændende kæde nu gøre noget ved.

Subway driver i forvejen 151 restauranter i Finland, 148 i Sverige og 42 i Norge, og med de 3 , der allerede er i Danmark, har Subway erfaringen til at sætte handling bag ønsket om en større dækning.
 
Den første Subway butik åbnede i Bridgeport i staten Conneticut i USA i 1965 med et mål om at have 32 butikker i løbet af de første 10 år, men ejerne nåede kun 16. Det betød en beslutning om at skifte strategi til  fremover at benytte franchising, der kunne gøre væksten både hurtigere og mere problemfri. Med beslutningen om franchising kom der gang i væksten, og Subway er i dag repræsenteret i 110 lande og er en af verdens største franchisekæder.
 
Det er sund og nærende kost med masser af grønt, der kendetegner Subway menuerne i dag og væksten fortsætter med en passion for at servere glæde i form af frisklavede, lækre sandwich til en stadig voksende kundekreds. 

Læs mere om Subway og franchisemulighederne her

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager
Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere
Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler
Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort
Nyt Pizza Hut koncept med express service

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk