Nyt Pizza Hut koncept med express service


Dato: 26-05-2015 15:26:27
 

Efter en gennemgribende konceptfornyelse er Pizza Hut  i gang med at rulle sit nye koncept ud i Europa og skal i den forbindelse have nogle stærke danske franchisetagere, der med godt forretningskendskab og viden om fastfood branchen kan åbne et par håndfulde Pizza Hut Express  salgssteder. 
 
Pizza Hut er amerikansk men drives i Europa fra sin Europæiske afdeling i Paris , hvorfra de nye franchisetagere vil modtage den løbende service.  Brandet ejes  og ledes af  Yum Brands,  som er verdens støre retaurationsvirksomhed målt på antal salgssteder.  Yum Brands er ud over Pizza Hut kendt for at være ejer af kæderne Kentucky Fried Chicken og Tacco Bell. 
 
Pizza Hut driver også egentlige restauranter, og har i Sverige en master franchisetager, der udvikler restaurantionskæden der.  Også i Danmark har franchisekæden ønsker om at finde en dygtig masterfranchisetager, selvom man i første omgang går målrettet efter at få bygget en kæde af Pizza Hut Express enheder her.
 
Pizza Hut divisionen i Yum driver mere end 13.000 restaurationer i verden og er repræsenteret i 86 lande, så det er et kendt brand der gør sit indtog  i Danmark igen.

Læs mere om Pizza Hut og franchisemulighederne her

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Chain Index:


Mød franchisetager Jan Ladegaard og læs, hvorfor han har succes
GRATIS Infomøder om franchising
Chain Index søger masterfranchisetager til nyt gourmet fastfood-koncept
GREEN IS BETTER søger en en dygtig dansk/skandinavisk master-franchisetager
Disse egenskaber kendetegner dygtige franchisetagere
Nu kan franchisekæder abonnere på matchede franchiseprofiler
Cashback APP gør dankortet til et loyalitetskort
Nu vil Subway dække København og Sjælland

Om Chain Index

ChainIndex formidler information omkring franchise muligheder i Danmark. Klik ind på chainindex.dk og se de aktuelle franchise muligheder indenfor detail og øvrige brancher. Du kan også kontakte kædernes franchise ansvarlige direkte. På ChainIndex finder du også generel information om franchising


Kontakt
E-mail: ts@chainindex.com
Telefon: 20219900
Web: www.chainindex.dk
Adresse: Skæringvej 88. K5
Postnummer: 8520
By: Lystrup

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk