Stifteren af Tiger butikkerne, Lennart Lajboschitz, vandt årets MMM-pris


Dato: 27-03-2015 09:46:24
 

Årets vinder af den eftertragtede MMM pris blev Lennart Lajboschitz, iværksætteren og stifteren af Tiger butikkerne. Det var en stolt Lennart som tog imod prisen.
 
Prisen gives i år til Lennart Lajboschitz, iværksætteren og grundlæggeren af butikskæden Tiger. Tiger åbnede sin første butik i København i 1995 og har siden vokset sig stor til en international kæde med 423 butikker i 25 lande. I 2012 solgte han 70 % af aktierne i Zebra koncernen, der ejer Tiger, til en kapitalfond og overgik til at være konceptdirektør. Senest har han vakt opmærksomhed med købet af Absalons Kirke på Vesterbro, som han ønsker at omforme til et moderne forsamlingshus.
 
Prisen blev overrakt af adm. dir. for Magasin du Nord, Peter King som modtog prisen sidste år på vegne af virksomheden.
 
Det er en priskomité bestående af adm. dir. for Magasin du Nord, Peter King, markedsdirektør i Dansk Erhverv, Henrik Hyltoft, adm. dir for IKEA Danmark, Dennis Balslev, adm. dir. for REMA 1000, Henrik Burkal, Institutleder for Marketing på CBS, Ricky Wilke, adm. dir. for Arnold Busck, Helle Busck Fensvig, adm. dir. for Panduro Hobby, Thomas Panduro, adm. dir. for ICP, Per Nyborg og erhvervsredaktør Linda Overgaard fra Berlingske Media, der har valgt at kåre Lennart Lajboschitz til dette års vinder af MMM Prisen.

Nemlig.com er af komitéen blevet udpeget, fordi de har skabt en stor fokus på fremtidens måde at købe dagligvarer. Nemlig.com åbnede i august 2010 og er i dag Danmarks største online supermarked med mere end 7.300 dagligvarer og over 400 ansatte. Nemlig.com har opnået en utrolig vækst og har en omsætning på et stort trecifret millionbeløb. Primo 2014 købte Anders Holch Povlsen sig ind i koncernen, hvilket forøgede kapitalgrundlaget og dermed mulighederne for at foretage investeringer, som kan være med til at sikre væksten i de kommende år. Nemlig.com modtog Retail Entrepreneurship Prisen, som gives til en aktør, der ser eller skaber en stærk niche, og derved tilfører detailhandelen noget nyt eller på anden vis rykker i markedet. Nomineret til prisen var desuden & Other Stories og Summerbird Organic. Prisen blev uddelt for 10. gang.
 
Endelig blev Berlingskes Detailhandelspris givet til Teleselskabet 3 for deres kampagne med den amerikanske rapper Snoop Dogg. Prisen gives til en aktør i detailhandelen, som er brændt igennem inden for markedsføring og annoncering i 2014. Kampagnen bliver bedømt ud fra dens evne til at skabe trafik, salg og loyalitet. Teleselskabet 3 har i kampagneperioden opnået en stigende kundestrøm både i de fysiske butikker og online.

Derudover har selskabet haft en stigende til salg. Øvrige nominerede var STARK i forbindelse med deres 24/7 kampagne og Hi-Fi Klubben for deres toneangivende reklamer med fokus på kvalitet frem for pris. Prisen blev uddelt for 5. gang.
 
Det er en priskomité bestående af adm. dir for KFI, Jesper Loiborg, adm. dir. for Agency One, Thomas Rud, adm. dir. for Bocca, Thomas Theil, adm. dir. for ICP, Per Nyborg og erhvervsredaktør Linda Overgaard fra Berlingske Media, der har valgt at kåre Teleselskabet 3 til dette års vinder af Berlingskes Detailhandelspris.

Prisoverrækkelsen, der foregik på Børsen, bød også på prestigefyldt anerkendelse til nemlig.com som modtog Retail Entrepreneurship Prisen. Nemlig.com er af komitéen blevet udpeget, fordi de har skabt en stor fokus på fremtidens måde at købe dagligvarer. Nemlig.com åbnede i august 2010 og er i dag Danmarks største online supermarked med mere end 7.300 dagligvarer og over 400 ansatte.

Nemlig.com har opnået en utrolig vækst og har en omsætning på et stort trecifret millionbeløb. Primo 2014 købte Anders Holch Povlsen sig ind i koncernen, hvilket forøgede kapitalgrundlaget og dermed mulighederne for at foretage investeringer, som kan være med til at sikre væksten i de kommende år. Nemlig.com modtog Retail Entrepreneurship Prisen, som gives til en aktør, der ser eller skaber en stærk niche, og derved tilfører detailhandelen noget nyt eller på anden vis rykker i markedet. Nomineret til prisen var desuden & Other Stories og Summerbird Organic. Prisen blev uddelt for 10. gang.

Endelig blev Berlingskes Detailhandelspris givet til Teleselskabet 3 for deres kampagne med den amerikanske rapper Snoop Dogg. Prisen gives til en aktør i detailhandelen, som er brændt igennem inden for markedsføring og annoncering i 2014. Kampagnen bliver bedømt ud fra dens evne til at skabe trafik, salg og loyalitet. Teleselskabet 3 har i kampagneperioden opnået en stigende kundestrøm både i de fysiske butikker og online. Derudover har selskabet haft en stigende til salg. Øvrige nominerede var STARK i forbindelse med deres 24/7 kampagne og Hi-Fi Klubben for deres toneangivende reklamer med fokus på kvalitet frem for pris. Prisen blev uddelt for 5. gang. Det er en priskomité bestående af adm. dir for KFI, Jesper Loiborg, adm. dir. for Agency One, Thomas Rud, adm. dir. for Bocca, Thomas Theil, adm. dir. for ICP, Per Nyborg og erhvervsredaktør Linda Overgaard fra Berlingske Media, der har valgt at kåre Teleselskabet 3 til dette års vinder af Berlingskes Detailhandelspris.

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Detail-Forum:


Studietur: Tag med på Retail Safari i London med international retailekspert
Arrangement: HiFi Klubben vender tilbage til fremtiden
Søstrene Grene vinder årets fornemmeste pris i dansk detailhandel
Arrangement: Hør om Danmarks største outdoorkæde Eventyrsport
Mød POWER's CEO Jesper Boysen til årets Retailawards
New Retail Day`19 - Inspirerende retailkonference i København og Aarhus
Trends i købsadfærd og eksklusiv Retail Walk i København
Arrangement: Skab overblik ved at kortlægge kunderejsen
Studierejse: Oplev Lissabons spændende detailområder og handelsliv
Arrangement: Hør om Søstrene Grenes vækst-eventyr
Så er det tid til at finde Danmarks Bedste Handelsby 2018
Arrangement: Hør Lennart Lajboschitz fortælle om folkets hus Absalon
Dansk Supermarked - vinder årets fornemmeste pris i dansk detailhandel
Award uddeling 2018 - Årets mest prestigefyldte detailpriser
Hvilken elev skal have årets rejselegat på 15.000,- ? Indstillinger modtages nu.
New Retail Day '18 - Early Bird tilbud
Arrangement: Besøg hos McDonalds - fra fastfood to good food
Arrangement: hør om fremtidens Elgiganten
Arrangement: Temamøde om "Den nye hverdagsluksus" i detailbranchen
Hvem bliver Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017?
Arrangement: Besøg Vanløses nye shoppingcenter Kronen
Besøg hos Top-Toy: Hør om fremtidens BR og TOYS"R"US
Besøg hos Magasin du Nord - mød CEO Peter King
BESØG HOS WESTMARKET - Vesterbros nye madmarked
Studierejse: Oplev Skt. Petersborgs dynamiske detail- og shoppingliv
Retail Award Dinner: Mød Per Bank og vær med til kåringen af årets mest prestigefyldte priser
Konference: NEW RETAIL DAY 17 - Kundeoplevelser 2.0 opdater nu!
Arrangement: Kom med på besøg hos STARK CITY 24-7
Arrangement: BESØG I ILLUM
Arrangement: Besøg hos Pandora
Arrangement: Besøg i Tivoli - Få succesopskriften
Arrangement: Besøg hos Trustpilot
Spændende studietur: Oplev Mall of Scandinavia & Täby Centrum
Coop - vinder årets fornemmeste pris i dansk detailhandel
Konference: New RetailDay 16 - Forny dig eller forsvind
Mød Lars Larsen til årets retail award-dinner og festaften
NY DATO: Retail-studierejsen 2016 går til Budapest. Tilmeldingen er åben nu!
Arrangement: Hør om POWER - Danmarks nye elektronikkæde
Retail Arena Danmark 2015
Hør om MENY - Danmarks nye dagligvarekæde
Kom på besøg i Europas grønneste dagligvarebutik
Hvordan overlever den fysiske retail den voksende e-handel? NewRetailDay15 giver dig svaret!

Om Detail-Forum

Detail-forum er et tværfagligt netværk for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher. Dets formål er at orientere medlemmerne om nye tiltag i dansk og udenlandsk detailhandel, samt give dem mulighed for at udveksle erfaringer inden for netværkets rammer.

Detail-forum har hyppig mødeaktivitet, afholder seminarer og arrangerer studierejser og virksomhedsbesøg i ind- og udland. Netværket har sit eget medlemsblad, Orientering, med nyt om dansk og international detailhandel samt information til medlemmerne.


Kontakt
E-mail: info@detail-forum.dk
Telefon: 39620433
Web: www.detail-forum.dk
Adresse: Rødovre Centrum 2
Postnummer: 2610
By: Rødovre

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk