detailfolk.dk fejrer 3 års fødselsdag med succes og fortsat vækst


Dato: 09-06-2015 13:55:00
 

Den 8. juni 2012 gik detailfolk.dk i luften med den klare ambition at blive samlingssted for detailbranchen - uanset hvilken del af detailbranchen man tilhører.

Tre år og knap 700.000 besøg senere er vi stolte over, at ambitionen er lykkedes. I dag har detailfolk.dk mere end 35.000 besøg om måneden, og tallet stiger fortsat.

Men vi hviler ikke på laurbærrene, tværtimod. Med det netop lancerede jobmarked, der er 100% målrettet detailbranchen, vender detailfolk.dk  op og ned på de eksisterende jobportalers produkt- og prisstruktur. Og vi sætter igen barren højt for at skabe værdi for detailbranchen: Vi ønsker at skabe Danmarks største detail-jobmarked og gøre det let for kandidater og virksomheder i branchen at finde hinanden. Store kæder som JYSK, Humac, TOP-TOY, Bolia og Magasin har allerede set værdien af at skabe en helt ny jobkanal, der også kan ramme de passivt søgende kandidater. Og flere kæder er på vej de kommende uger.

Samtidig har vi lanceret nyhedstjenesten RetailDirect, hvor leverandører, organisationer og kæder kan fortælle om deres nyeste tiltag, CSR- eller HR-aktiviteter eller om spændende seminarer og kundecases. RetailDirect rundede allerede mere end 1000 sidesivninger i løbet af den første måned, og der er flere virksomheder på vej til RetailDirect den kommende tid.

Så vi glæder os til sammen med vores flere tusinde besøgende at fortsætte med at gøre en forskel for detailbranchen i Danmark de kommende år.

Se jobmarkedet her 


Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra detailfolk.dk:


detailfolk.dk udfordrer de eksisterende jobportaler

Om detailfolk.dk

Detailfolk.dk er et netmedie og en brancheportal der blev lanceret den 8. juni 2012, og vi er dag Danmarks førende portal målrettet detailbranchen på tværs af branchekategorier.

Vi ønsker at inspirere og formidle viden og tendenser til detailbranchen - uden betalingsvægge eller medlemsskab. Vi tilbyder daglige nyheder inkl. et gratis dagligt nyhedsbrev, og har Danmarks mest specialiserde jobmarked målrette detailbranchen.

Besøg os på detailfolk.dk


Kontakt
E-mail:
Telefon: 32942027
Web: www.detailfolk.dk
Adresse: A. P. Møllers Allé 9A
Postnummer: 2791
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk