CASE: Naturli´ - Succesfuld produktlancering med Facebook-videoannoncer


Dato: 02-06-2021 14:25:12
 

CASESTUDY

Den danske producent af veganske fødevarer nåede ude til halvdelen af sin målgruppe via Facebook og Instagram – for mindre end 15 % af sit samlede annoncebudget.

9,5-point stigning i annoncegenkendelse

25 %inkrementel rækkevidde for Facebook og Instagram ift. TV

50 %af målgruppen nået via Facebook og Instagram-annoncer

HISTORIEN

Formidling af friske fødevareidéer

Siden 1988 har NATURLI’ udviklet plantebaserede fødevarer og alternativer til konventionelle fødevareprodukter som et led i en større mission om at fremme en mere bæredygtig livsstil. Virksomhedens sortiment af plantebaserede fødevarer inkluderer drikkevarer, kødalternativer, snacks, færdigretter m.m. og fås i 16 lande.

MÅLET

At skabe kendskab til en ny produktlancering

NATURLI’ ønskede at skabe kendskab og i sidste ende drive salget af Naturli’ Joe’Kurt – virksomhedens nye sortiment med plantebaserede alternativer til yoghurt.

LØSNINGEN

Maksimal rækkevidde og effektivitet

Som et led i en bredere lanceringskampagne på tværs af tv og sociale medier sigtede NATURLI’ bredt på Facebook og Instagram for at nå ud til en bred målgruppe. Den videobaserede kampagne blev målrettet mod alle i alderen 20-45 år i Danmark. En bred målretning og automatiske placeringer gav platformene mulighed for at fastlægge den bedste målgruppe for annoncerne og nå personer, som virksomheden ellers ikke ville være nået ud til.

Markedsresearchspecialisterne Audience Project gennemførte en reach-analyse på tværs af medierne for at analysere synergierne mellem TV og Facebook ved at måle den samlede rækkevidde og inkrementelle rækkevidde fra både TV og Facebook. En brand lift-analyse hjalp også NATURLI’ med at forstå effekten af virksomhedens marketingaktiviteter.


RESULTATERNE

Enestående resultater

Kampagnen for NATURLI’ Joe’Kurt viste hurtige resultater. I perioden 18. oktober – 17. november 2020 opnåede kampagnen:

  • En 9,5-point stigning i annoncegenkendelse
  • 25 % inkrementel rækkevidde for Facebook og Instagram i forhold til TV for mindre end 15 % af det samlede budget
  • 50 % af målgruppen blev nået gennem annoncer på Facebook og Instagram

“Vores mål var at sprede budskabet om vores nye produkter så effektivt som muligt. Ved at kombinere et underholdende og varieret udvalg af indhold med en bred målgruppe lod vi Facebook gøre alt det tunge arbejde og skabe de stærke resultater, vi håbede på. Når vi ser tilbage på kampagnen, tror jeg, at resultaterne taler for sig selv.”

Michael Hein Pilgaard

Marketingdirektør, Dragsbæk A/S

>> LÆS MERE OM CASEN HER

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Facebook:


Facebook lancerer Facebook Sustainability Forum
MMM-studie: FMCG-annoncører kan booste deres SROI med 43 %
WEBINAR: HOUSE OF INSTAGRAM NORDICS
Gå ikke glip af Facebook Marketing Summit 2021

Om Facebook

Facebook’s mission er at give mennesker mulighed for at bygge fællesskaber og forbinde verden. Facebook bruges til at holde kontakt med venner og familie, opdage hvad der rører sig i verden, og til at dele og udtrykke holdninger og viden. Facebook er grundlagt i 2004. Vores produkter bliver brugt af mere end 3 mia. mennesker verden over og over 180 mio. virksomheder benytter vores platform til at være i kontakt med kunder og forbrugere.

LÆS MERE OM FACEBOOK HER


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.facebook.com/business/
Adresse:
Postnummer:
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk