Facebook lancerer Facebook Sustainability Forum


Dato: 04-06-2021 13:56:47
 

Facebook afholder 22. juni for første gang Facebook Sustainability Forum live fra Stockholm. Formålet er at løfte debatten om bæredygtighedsudfordringerne ift. klimaet samt invitere politikere, eksperter og virksomhedsrepræsentanter til at diskutere, hvordan vi sammen kan håndtere fremtidens udfordringer ved brug af teknologi. Derudover vil forummet også omhandle Facebook’s bæredygtighedsindsats og virksomhedens rejse til at blive førende på bæredygtighedsområdet. Forummet foregår på engelsk og modereres af bæredygtighedsekspert Catarina Rolfsdotter-Jansson.

Innovation og teknologi gør det i dag muligt for virksomheder at tilpasse deres aktiviteter, udfordre sig selv og finde nye løsninger, der er både bæredygtige og fremtidssikrede. Facebook er én af de aktører, der arbejder intensivt med at gøre netop dette. For at sætte fokus på disse problemstillinger, diskutere med andre aktører og dele erfaringer lancerer Facebook nu Facebook Sustainability Forum d. 22. juni live fra Stockholm. Hele eventet vil blive streamet på Facebook, og samtalerne kommer til at foregå på engelsk med et internationalt perspektiv.

Facebook repræsenteres af Eoghan Griffin, der er Sustainability Manager for Facebook i EMEA:

“Facebook’s ambition har længe været at gøre virksomheden bæredygtig på alle niveauer. Allerede sidste år opnåede vi vores mål om nul-udledning i vores egen drift, og vi anvender 100% vedvarende energi. Men bæredygtighed stopper aldrig - vi er nødt til at undersøge nye løsninger for at nå vores næste store mål; at blive klimaneutrale i hele vores værdikæde før 2030,” siger Eoghan Griffin, Sustainability Manager EMEA hos Facebook.

Den svenske Riksdagen repræsenteres af Kristina Yngwe, der er formand for Miljøudvalget.

I løbet af forummet vil der også være mulighed for at lære mere om de initiativer på Facebook, hvor folk bruger digitale redskaber til at skabe engagement online og fortælle om deres arbejde for et bæredygtigt miljø.

Facebook Sustainability Forum vil blive afholdt i Stockholm for første gang. I løbet af forummet vil der være mulighed for at høre oplæg fra Eoghan Griffin, Sustainability Manager hos Facebook; Kristina Yngwe, Formand for Miljø- og Landbrugsudvalget i Riksdagen; Dennis Pamlin, RISE; Erika Bjerström, forfatter og journalist hos SVT samt Hans Skruvfors, Nordisk CEO hos Foodara om, hvordan vi kan bruge teknologi til at håndtere morgendagens udfordringer.

Forummet vil blive modereret af journalist, vært og bestyrelsesformand for den uafhængige tænketank Global Utmaning Caterina Rolfsdotter-Jansson, som er specialiseret i bæredygtig udvikling og sundhed.

Information:

Navn: Facebook Sustainability Forum

Hvornår: 22. juni, 2021

Tid: 19:00 - TBD

Hvor: Live fra Stockholm, kan streames på Facebook Live via siden for Facebook i Norden: https://www.facebook.com/events/524725821892987

Deltagere:

Ordstyrer: Catarina Rolfsdotter-Jansson

Oplægsholdere:

Eoghan Griffin, Bæredygtigheds Manager EMEA, Facebook

Kristina Yngwe, Formand for Miljø- og Landbrugsudvalget

Dennis Pamlin, innovationsekspert hos det svenske forskningsinstitut RISE

Erika Bjerström, journalist hos SVT og forfatter

Hans Skruvfors, CEO hos Foodora  

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Facebook:


CASE: Naturli´ - Succesfuld produktlancering med Facebook-videoannoncer
MMM-studie: FMCG-annoncører kan booste deres SROI med 43 %
WEBINAR: HOUSE OF INSTAGRAM NORDICS
Gå ikke glip af Facebook Marketing Summit 2021

Om Facebook

Facebook’s mission er at give mennesker mulighed for at bygge fællesskaber og forbinde verden. Facebook bruges til at holde kontakt med venner og familie, opdage hvad der rører sig i verden, og til at dele og udtrykke holdninger og viden. Facebook er grundlagt i 2004. Vores produkter bliver brugt af mere end 3 mia. mennesker verden over og over 180 mio. virksomheder benytter vores platform til at være i kontakt med kunder og forbrugere.

LÆS MERE OM FACEBOOK HER


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.facebook.com/business/
Adresse:
Postnummer:
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk