Elever overtager IDEmøbler


Dato: 04-03-2016 13:16:37
 

I uge 10 overtager butikselever driften af tre af IDEmøblers bolighuse. Formålet er at give eleverne indsigt i alle aspekter af butiksdriften – og så naturligvis give kunderne en førsteklasses betjening.

Fremtidens medarbejdere flytter ind hos IDEmøbler i uge 10, når elever overtager driften af tre af kædens bolighuse fra den 7. til den 10. marts.

Eleverne får ansvaret for alle aspekter af butiksdriften, da formålet er at få afprøvet deres færdigheder i praksis, inden de bliver færdiguddannede. Fokusområderne er blandt andet kundeservice, kommunikation, ledelse, samarbejde, produktkendskab og salgsfremmende aktiviteter.

Udover eleverne er eneste medarbejder i bolighuset butikschefen, der udelukkende skal være til stede som sparringspartner, hvis eleverne har spørgsmål.

- Jeg glæder mig enormt meget til at se, hvordan vores elever kommer til at drive IDEmøbler. Jeg er sikker på, at de kommer til at lære meget – og også bidrage med meget, da de kommer med friske øjne på tingene og med den nyeste viden fra skolen, siger Christian Brokjær, der er butikschef i IDEmøbler i Randers, en af de tre bolighuse, der bliver overtaget af elever.

Uddannelseskonsulent Jesper Strandbech fra Tradium Retail & Management i Randers har det faglige ansvar for IDEmøblers elevuddannelse og underviser eleverne, når de er på skoleophold. Han fortæller, at øvelsen med at drive en butik i virkeligheden er et perfekt supplement til undervisningen.

- Eleverne får en unik mulighed for at prøve teorien af i praksis. Det giver en stor faglig styrkelse frem mod fagprøven, der er den sidste prøve, inden de er færdiguddannede. At prøve service, personlig gennemslagskraft, salg og butikslayout af i praksis er et rigtigt spændende tiltag, siger Jesper Strandbech.

Elever overtager i alt tre IDEmøbler-bolighuse i uge 10 rundt om i Jylland. Det drejer sig om bolighuset i Aalborg C, Aalborg City Syd og i Randers. For at skabe gejst og holdånd skal de tre butikker i løbet af ugen indbyrdes konkurrere om forskellige salgsparametre – og torsdag aften samles alle elever til en festmiddag som afslutning på forløbet.

- Vores elever er dedikerede og hårdt arbejdende – så det bliver også spændende at se om de kan slå os ’gamle’ butiksansatte, når de overtager butikkerne, siger Christian Brokjær.

Fakta:

- Elever overtager IDEmøblers bolighuse i Randers, Aalborg C og Aalborg City Syd i uge 10 fra mandag den 7. til torsdag den 10. marts.
- Derudover er kun butikschefen til stede som sparringspartner.
- IDEmøbler og ILVA har samme elevuddannelse og søger i øjeblikket nye elever.
- Adresser: - IDEmøbler Aalborg C, Nålemagervej 6, 9000 Aalborg. - IDEmøbler Aalborg City Syd, Løven 25, 9200 Aalborg SV. - IDEmøbler Randers, Marsvej 10-12, Paderup, 8960 Randers SØ.

Om IDEmøbler:

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet. IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk