Historisk åbning for IDEmøbler


Dato: 02-11-2015 13:04:15
 

IDEmøblers åbning i Herlev i weekenden slog alle forventninger. Aldrig nogensinde har så mange kunder besøgt en IDEmøbler på en enkelt dag. 11.000 kunder på en enkelt dag.

Sådan er status, efter IDEmøbler slog dørene op for kædens butik nummer 36 – i centret BIG SHOPPING i Herlev. Dermed blev åbningen på flere måder historisk. Aldrig nogensinde har så mange kunder besøgt en IDEmøbler på en enkelt dag. Og aldrig nogensinde har omsætningen på en enkelt dag været højere. Det fortæller Martin Hallund, kædedirektør hos IDEmøbler.

”Åbningen i lørdags slog vores vildeste forventninger. Kunderne i Herlev og omegn har virkelig taget godt imod vores koncept, hvor vi vil være Sjællands bedste og flotteste møbelhus – så det er vi naturligvis både glade og stolte over,” siger Martin Hallund.

Lørdagens åbning af IDEmøbler i Herlev kom dagen efter, at IDEmøbler også åbnede et nyt bolighus i Aalborg. ”Vores to nye bolighuse har fantastiske placeringer i eller tæt på storcentre, med gode parkeringsmuligheder og i lokaler, der lever op til kundernes krav om moderne bolighuse. Antallet af besøgende vidner om, at vi har ramt plet med de nye butikker – som nu kommer til at vise vejen for fremtidens IDEmøbler,” siger Martin Hallund.

De to nye åbninger af IDEmøbler nummer 35 og 36 er et led i kædens målsætning om at være til stede med bolighuse i alle områder af landet. Med de to nye åbninger har IDEmøbler nu 36 bolighuse i Danmark – derudover er der et på Færøerne og et på Island.

For mere information: Kædechef i IDEmøbler, Martin Hallund, kan kontaktes via PR- og Content koordinator Sarah Skovlide Andersen – sask@iddesign.dk.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk