IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde


Dato: 15-11-2017 12:09:49
 

Fra den 23. november byder IDEmøbler indenfor i et spritnyt bolighus i Roskilde, hvor de kvalitetsbevidste kunder kan gå på opdagelse på flere etager fyldt med inspiration.

Roskildegensere med sans for stil og boligindretning kan glæde sig til at få 2500 nye kvadratmeter at boltre sig på, når IDEmøbler åbner et helt nybygget og topmoderne bolighus på Københavnsvej den 23. november.

Den store butik er opdelt i to etager, som er indrettet efter møbelkædens nye og fremtidssikrede koncept, der serverer masser af inspiration for kvalitetsbevidste kunder og hjælper med at skabe rammen for et levende og personligt hjem.

”Roskilde er en god handelsby, og vi har gjort os umage for at skabe en superflot butik fyldt med inspiration til alle rum i hjemmet,” siger Ramazan Kanbul, IDEmøblers salgschef i Region Øst.

God placering

Med en klar mission om at være den lokale møbelbutik, der altid er tæt på danskerne og deres boligdrømme, har IDEmøbler de seneste år udvidet med flere nye bolighuse på spændende lokationer rundt omkring i landet, og Roskilde har længe stået højt på ønskelisten.

”Vi har fundet en rigtig god placering på en af Roskildes mest trafikerede veje, og vi har høje forventninger til den nye butik,” siger Ramazan Kanbul.

I butikkens indretning er der tænkt over både lys og gulvtæpper, der er med til at skabe en hjemlig atmosfære, som gør det nemt for kunderne at forestille sig, hvordan de udstillede møbler og boligtilbehør vil tage sig ud i deres eget hjem.

”Vi kommer også til at skifte udstillingerne oftere end før, og jeg vil næsten love, at uanset hvor tit man besøger den nye butik i Roskilde, kommer man hjem med ny inspiration til sin boligindretning,” lyder det fra salgschefen.

Lokale medarbejdere

IDEmøbler er kendt for sin rådgivning og medarbejdernes evne til at følge kunderne trygt gennem alle købets faser. I Roskilde bliver det et team af erfarne medarbejdere fra andre bolighuse og nyansatte fra lokalområdet, der byder kunderne indenfor. Og der er god grund til at lægge vejen forbi IDEmøbler, så snart butikken slår dørene op.

Ramazan Kanbul lover, at det bliver et brag af en åbningsfest med masser af attraktive tilbud.

Kunderne kan allerede nu se nogle af de mange gode åbningstilbud her: https://ide.dk/aktuelt/aabningsfest

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk