IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept


Dato: 14-07-2016 08:10:06
 

IDEmøbler eksperimenterer i år med et nyt pop-up-koncept foran kædens bolighuse – nu skal kunderne se på havemøbler i et specialudviklet sommermiljø. Konceptet er aldrig set før i en dansk detailkæde.

IDEmøblers sortiment af havemøbler er så stort, at kæden de senere år har haft svært ved at vise det ordentligt frem for sine kunder. Derfor har kæden i år tænkt ud af boksen, er blandt andet blevet inspireret af tendenser fra udlandet og tester et spritnyt koncept af, der ikke tidligere er set her i landet i sådan en stor skala fra en større detailkæde.

Foran hvert bolighus står to specialudviklede 20 fods containere, som hver morgen åbnes i langsiderne og omdanner IDEmøblers udeområder til store universer med masser af havemøbler, sommerstemning og gårdhavemiljø.

”Tidligere har vi gjort som de fleste andre og stillet vores havemøbler op bag et aflåst hegn. Men vi ville give vores kunder en bedre oplevelse og vise hele vores sortiment frem på en inspirerende og ny måde. Vi har allerede fået mange positive tilkendegivelser fra kunder og en positiv vækst i omsætningen på havemøbler,” siger Martin Hallund, kædedirektør for IDEmøbler.

IDEmøblers løsning med en integreret pop-up-shop foran bolighusene er fleksibel og giver plads til hyppig fornyelse. Om aftenen pakkes havemøblerne ned, og containerne bliver lukket – og om morgenen indretter bolighusets medarbejdere igen gårdhavemiljøet.

”Vores nye pop-up-univers lægger op til, at vi eksperimenterer mere med forskellige indretningsmuligheder fra dag til dag, og det kan forhåbentlig inspirere vores kunder til at få øjnene op for de mange muligheder, man har for at indrette sin have”, forklarer Martin Hallund.

Ifølge ham ser man ikke andre steder for tiden, hvor en såkaldt pop-up-løsning er blevet tænkt ind i det eksisterende butikskoncept direkte foran bolighusene. Konceptet er udviklet i samarbejde med Boxit i Aalborg, og ifølge Martin Hallund bliver det ikke sidste gang, at IDEmøbler går nye veje for at nytænke sit butikskoncept.

”Vi har på den ene side formået at skabe interessante udstillinger for vores kunder, så tankegangen om pop-up-koncepter er helt klart noget, vi vil arbejde videre med fremadrettet,” siger Martin Hallund.

Om IDEmøbler

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – dertil kommer et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment – primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven – i godt design og god kvalitet. IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3.000 m2.

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk