IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn


Dato: 31-01-2018 15:26:44
 

IDEmøbler er gået sammen med Chris MacDonald og hans organisation Just Human om at hjælpe danskerne til at sove bedre. Som led i samarbejdet holder Chris MacDonald foredrag om den gode søvn i Aarhus og København.

Vi lever i en digital verden, hvor det er fristende at snuppe et ekstra afsnit af yndlingsserien, selvom man burde gå i seng, og hvor det er nemt at tjekke mail på mobilen, lige inden man lægger hovedet på puden. Men de teknologiske muligheder påvirker vores søvn negativt, og det har konsekvenser for vores helbred, præstationsevne og velbefindende.

Derfor har IDEmøbler, humanfysiolog Chris MacDonald og hans nonprofit-organisation Just Human sat sig for at gøre danskerne mere bevidste om betydningen af god søvn.

”Når vi sover for lidt, betaler vi en høj pris – blandt andet i form af mindre intelligens, mindre empati og mindre motivation”

Chris MacDonald, humanfysiolog og stifter af Just Human.

”Vi har Danmarks største udvalg af senge og taler med rigtig mange af vores kunder om deres sovevaner. På den baggrund ser vi os selv som en vigtig søvnambassadør,” siger IDEmøblers kædedirektør Martin Hallund.

Mød Chris MacDonald i Aarhus og København

Som led i samarbejdet har Chris MacDonald hjulpet med at uddanne IDEmøblers medarbejdere til søvneksperter, som kan give Danmarks bedste rådgivning i søvn, valg af seng og optimal indretning af soveværelset.

Desuden har IDEmøbler samlet en række gode råd om søvn og valg af den rigtige seng på www.ide.dk/dengodesoevn, og nu har kunderne også mulighed for at komme til foredrag med Chris MacDonald om betydningen af god søvn.

Foredragene finder sted i Aarhus mandag den 26. februar 2018 kl. 19-21 i Hermans, Tivoli Friheden og i København mandag den 5. marts 2018 kl. 19-21 i Bremen Teater.

”Søvn er et afgørende parameter for vores sundhed og velbefindende, og vi glæder os enormt meget til at se vores kunder til en spændende aften, hvor de bliver klædt på med den nyeste viden og rådgivning om søvn og senge,” siger Martin Hallund.

På foredraget får deltagerne blandt andet svar på:

  • Hvordan påvirker søvn os mentalt?
  • Hvad betyder søvn for børn og unge?
  • Hvilke søvnvaner bør vi lære vores børn – ikke mindst teenagere?
  • Hvordan får vi den bedste nattesøvn?

Billetter koster 60 kr. og kan købes fra 5. februar 2018 på www.ide.dk 

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk