IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa


Dato: 11-05-2017 14:38:21
 

Couch Funding: Tv-vært Camilla Ottesen vil i et tolv timers indsamlingsshow låse sig selv fast til en sofa i IDEmøbler til fordel for dårligt stillede børn. Hele forløbet sendes live på Facebook, hvor seerne med likes og delinger kan øge møbelkædens donation til Red Barnet, vinde præmier og samtidig forsøde tv-værtens ophold i sofaen.

Tolv timers liveudsendelse i en sofa skal gøre danskerne klogere på forholdene for dårligt stillede børn herhjemme og ude i verden. Det sker, når IDEmøbler i et eksperiment inviterer deres Facebook-følgerne med til det længste indsamlingsshow i danmarkshistorien. De indsamlede midler går til Red Barnet.

De mange timer i sofaen lyder måske ikke i sig selv som en særlig stor udfordring, men under liveudsendelsen vil tv-vært Camilla Ottesen ikke have adgang til nogle fornødenheder, og hun er dermed i Facebook-brugernes hænder. Gennem likes og delinger af udsendelsen øger seerne IDEmøblers samlede donation til Red Barnet, og samtidig udløser seernes involvering forskellige goder til værtinden.

Den populære tv-vært får under opholdet i sofaen besøg af eksperter og repræsentanter fra Red Barnet, men det bliver ikke et indsamlingsshow i traditionel forstand, forklarer organisationen.

”Vi er glade for IDEmøblers spændende og anderledes indsamlingsshow, hvor følgerne med deres engagement i udsendelsen er med til at hjælpe de børn i Danmark og resten af verden, der har allermest brug for det,” siger generalsekretær for Red Barnet, Jonas Keiding Lindholm.

Camilla Ottesen glæder sig til at prøve et nyt format i den gode sags tjeneste.

”Det er jo noget af en dagvagt, jeg kommer på. Men det gør jeg gerne for denne sag. Og så bliver det spændende at se, hvordan følgerne kan være med til at forme udsendelsen.” siger Camilla Ottesen, der har været ambassadør for Red Barnet i over 15 år.

Netop brugernes engagement er en vigtig del af eksperimentet, da de i store dele af udsendelsen hjælper Camilla Ottesen med underholdningen. De får sågar mulighed for at komme ind og spise middag med værtinden.

IDEmøbler ser det som en god mulighed for at involvere deres 125.000 følgere på Facebook, der derigennem også bliver en del af bidraget til Red Barnet.

”Vi har mange engagerede følgere, som nu på en underholdende måde kan blive klogere på vilkårene for dårligt stillede børn. Vi giver dem ikke traditionelt tv-show, men en udsendelse udviklet specielt til dem og platformen,” siger Martin Hallund, der er kædedirektør IDEmøbler.

Gennem hele udsendelsen vil seerne kunne vinde samtlige møbler, de kan se på skærmen. Det sker ved private donationer til Red Barnet. Følgernes like af udsendelsen udløser 1 krone fra IDEmøbler til organisationen, mens en deling takseres til 25 kroner.

Camilla Ottesen indtager sofaen på Gammel Kongevej i København V d. 16. maj klokken 10 og tolv timer frem.

IDEmøbler er sammen med ILVA og JYSK hovedsponsor for Red Barnet

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk