Saml ind til Red Barnet og få rabat i IDEmøbler


Dato: 17-08-2016 15:11:58
 

Støt en god sag – og få samtidig en stor rabat på dit køb i IDEmøbler. Sådan lyder tilbuddet fra den landsdækkende kæde af bolighuse, der som hovedsponsor for Red Barnet går utraditionelle veje for at bakke op om Red Barnets landsindsamling søndag den 4. september.

Når Red Barnets årlige landsindsamling løber af stablen søndag den 4. september er det absolut vigtigste for hjælpeorganisationen at skaffe så mange indsamlere som muligt i hele landet. For jo flere indsamlere – jo flere midler får Red Barnet samlet ind, som de kan bruge til at hjælpe udsatte børn herhjemme og i udlandet. IDEmøbler er hovedsponsor for Red Barnet og har derfor valgt at gå en mere utraditionel vej for at hjælpe Red Barnet med at skaffe indsamlere. Nemlig ved at tilbyde en stor besparelse på det næste møbelkøb til alle, der har samlet ind til Red Barnet.

”Vi har i forvejen et fremragende samarbejde med Red Barnet – og ud af det samarbejde opstod ideen om at gøre opmærksom på landsindsamlingen ved at give alle indsamlere en rabat hos os. Vi håber, at vi på den måde kan være med til at skabe opmærksomhed omkring det vigtige arbejde, som Red Barnet gør,” siger Michael Christiansen, direktør for IDdesign, hovedselskabet for ILVA og IDEmøbler.

IDEmøbler har derfor valgt at give 25 procent i rabat til alle, der søndag den 4. september eller mandag den 5. september kan fremvise deres diplom fra Red Barnet, der bekræfter, at man har samlet ind. Rabatten kan kun opnås disse to dage – og gælder alle varer i bolighuset undtagen i forvejen nedsatte varer og varer mærket med Fast Lav Pris. Derudover kører IDEmøbler også konkurrencer på Facebook i perioden op til landsindsamlingen.

Ifølge Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm er det ekstremt vigtigt for organisationen at skaffe så mange indsamlere som muligt til landsindsamlingen den 4. september. Jo flere indsamlere, der går på gaden, desto flere penge havner der nemlig i indsamlingsbøtterne.

”Vi er både taknemmelige og imponerede over initiativet fra IDEmøbler. Når vores hovedsponsorer sætter fokus på vores indsamling og på den måde er med til at opfordre danskerne til at samle ind søndag den 4. september, kan vi hjælpe endnu flere børn. Situationen i nærområderne er katastrofal. Vi giver børnene mad, vand og medicin her og nu og hjælper dem med at komme tilbage i skole. Jo flere, der samler ind ved vores landsindsamling, jo flere børn kan vi hjælpe – de har alvorligt brug for det,” siger Jonas Keiding Lindholm.

Red Barnet samler i år ind til børn på flugt og til børn, der er fanget i katastrofer – blandt andet den sultkatastrofe, der lige nu hærger i store dele af Afrika. Formålet med Red Barnets indsamling er at redde, beskytte og styrke de ramte børn. På www.redbarnet.dk kan man allerede i dag melde sig som indsamler til søndag den 4. september.
 

****

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet.

Om Red Barnet
Red Barnet er verdens førende uafhængige organisation for børn. Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande og har mere end 1.000 frivillige, der er organiseret i 66 lokalforeninger i hele landet. Red Barnets frivillige giver oplevelser til børn på ferielejre, i naturen og i lokale fællesskaber. De driver også genbrugsbutikker og spiller en vigtig rolle ved Red Barnets årlige landsindsamling, hvor der typisk er omkring 10.000 tilmeldte indsamlere.

Om IDEmøbler
IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark, og dertil kommer et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment – primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven – i godt design og god kvalitet. IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3.000 m2.

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDEmøbler A/S:


IDEmøbler inviterer til foredrag med Chris MacDonald om vejen til den gode søvn
Ombygning af IDEmøbler i Holstebro er sat i gang
IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde
IDEmøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa
IDEmøbler har succes med nyt pop-up-koncept
Danmarks største IDEmøbler får ny chef
Elever overtager IDEmøbler
Historisk åbning for IDEmøbler

Om IDEmøbler A/S

IDEmøbler har 36 bolighuse i Danmark – og derudover er der et på Færøerne og et på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøblers landsdækkende netværk af butikker har et gennemsnitligt salgsareal på 3000 m2.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88 17 90 00
Web: www.ide.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk