IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk


Dato: 16-12-2015 13:23:20
 

Et af de største og mest eksklusive mærker inden for madrasser, danske TEMPUR, vil fremover blive solgt i IDEmøbler og ILVA. Aftalen fuldender de to kæders strategiske satsning på at tilbyde sine kunder landets bredeste udvalg inden for skandinavisk producerede løsninger til soveværelset.

Fremover vil kunderne i IDEmøbler og ILVA få et af landets største udvalg inden for skandinavisk producerede madrasser at vælge imellem.

De to kæder har indgået en aftale med TEMPUR, et af de mest eksklusive madrasmærker herhjemme, som produceres i Aarup på Fyn og sælges verden over.

Adm. dir. i IDdesign, moderselskabet bag IDEmøbler og ILVA, Michael Christiansen, betegner aftalen med TEMPUR som en ”milepæl” i selskabets strategiske satsning på at tilbyde landets bredeste sortiment til soveværelset inden for skandinavisk – og særligt dansk – producerede varer.

- TEMPUR er et af de absolut stærkeste navne inden for madrasser, og vi er både glade og stolte over, at vi nu får deres super eksklusive madrasser i vores butikker. Aftalen med TEMPUR er et vigtigt led i vores strategi om at gøre IDEmøbler og ILVA til danskernes foretrukne sted at søge inspiration og handle senge, madrasser og tilbehør, siger Michael Christiansen.

TEMPUR bliver produceret i Aarup på Fyn og bliver det fjerde store madrasmærke i IDEmøbler og ILVA, der er produceret i Danmark. De tre andre velkendte mærker er Dunlopillo, SleepWave og Nocturne – derudover kommer Wonderland, der er norsk produceret.

Nocturne og Wonderland er fjedermadrasser, mens Dunlopillo er latex. TEMPURs madrasser består af trykaflastende skum i absolut højeste kvalitet, der henter sin inspiration fra NASA, som oprindeligt har udviklet materialet til at beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelse.

- Aftalen med TEMPUR gør, at vi nu kan tiltrække en helt ny kundegruppe – og tilbyde vores nuværende kunder endnu et alternativ. Vi er nu for alvor kommet i Superligaen inden for løsninger til soveværelset, siger Michael Christiansen.

Samarbejdet mellem IDEmøbler, ILVA og TEMPUR betyder, at alle butikker får et særligt TEMPUR-madrasstudie bygget op, og at alle medarbejdere i de to kæder med ansvar for madrasser gennemfører et særligt uddannelsesprogram i TEMPURs produkter, der udover madrasser også omfatter puder og dyner. TEMPURs madrasser markedsføres i de to kæder fra den 27. december.

Billede: TEMPUR® Relaxation sengene er skabt i et minimalistisk og tidløst design tilpasset den skandinaviske bolig (Foto: Tempur)

***

Om IDDesign: IDdesign gruppen er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr. IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign, sidstnævnte er franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

***

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday
ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk