ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden


Dato: 12-01-2016 15:55:29
 

IDdesign har i regnskabsåret 2014/15 investeret massivt i fremtiden med blandt andet nyt IT og nyt lager. Årets resultat er præget af de ekstraordinære omkostninger, som til gengæld har gjort kæderne IDEmøbler og ILVA klar til at møde kundernes krav til moderne bolighuse de kommende år.

Selskabet bag møbelkæderne IDEmøbler og ILVA, IDdesign A/S, kom ud af regnskabsåret 2014/2015 med et resultat, der er kraftigt præget af store investeringer i at samle kædernes lagre rundt om i landet til et fælles 60.000 kvadratmeter stort lager i Vejle.

Centraliseringen af lagrene er sket for at forkorte leveringstiden og sikre højere kvalitet i leveringen af varer til kunderne.

IDdesign har desuden fået nyt IT-system, som i forbindelse med implementeringen beklageligvis betød, at kæderne særligt henover sommeren 2015 fik problemer med at levere varer til tiden.

Det nye IT-system skal sammen med det centrale lager i Vejle bane vejen for, at ILVA og IDEmøbler kan give kunderne leveringskvalitet på højeste niveau.

”De leveringsproblemer, vi oplevede i 2015, har givet os ridser i lakken, og vi ved, at vi skal kæmpe hårdt for at genvinde vores kunders tillid. Langt de fleste kunder får i dag deres varer til tiden, men vi er først tilfredse, når vi er branchens bedste,” siger Michael Christiansen.

Strategien fastholdes ILVA og IDEmøbler har en klar strategi om at være danskernes foretrukne bolighuse, når man ønsker at få inspiration og købe møbler til dagligstuen, spisestuen, soveværelset og haven. Kunderne vil derfor opleve mange spændende tiltag i de kommende måneder og år.

Hovedfokus er:

- Branchens bedste leveringskvalitet

- Danmarks bedste sortiment og bedste priser

- Investering i digitale aktiviteter

- De bedste rådgivere i møbelbranchen

- Nye butikker i Danmark og internationalt

”Vi er nu gået ind i et år, hvor vi vil investere i nye tiltag til gavn for kunder og medarbejdere. Blandt andet øget digitalisering i vores kæder og satsning på uddannelse af medarbejdere. Desuden vil vi åbne flere butikker, hvor den næste bliver ILVA i Ålborg, som åbner i begyndelsen af 2016,” siger Michael Christiansen, der samtidig fortæller, at medarbejderne har leveret en kæmpe indsats gennem 2015.

”Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere for deres arbejde gennem en udfordrende tid. Jeg har stor respekt for deres indsats, og vi glæder os nu til at gå en tid i møde, hvor vi har et overordnet mål: Altid at inspirere og hjælpe til med at gøre ethvert hjem mere personligt” siger Michael Christiansen.

IDdesign har skævt regnskabsår - fra 1. september 2014 til udgangen af august 2015. Omsætningen i perioden ligger på 1,7 mia. kr., som er på niveau med de foregående 12 måneder. På grund af de store investeringer i nyt IT og flytning af lagre er resultatet af den primære drift et minus på 153 millioner kroner mod et plus på 6 millioner kroner året før.

”Frem til april, hvor implementeringen af nyt IT og lager gav uforudsete problemer, forventede vi et to-cifret millionoverskud, så derfor er det naturligvis frustrerende, at året ender med så stort et underskud,” siger Michael Christiansen.

For det kommende regnskabsår 2015/2016 ventes et forbedret resultat.

+++

IDdesign a/s

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse i Danmark og i udlandet og en omsætning på 1,7 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.

Kontaktinformation

For yderligere information, kontakt:

Michael Christiansen, adm. dir., IDdesign A/S – via direktionssekretær Dida Foss på 88179000 / difo@iddesign.dk

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday
ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk