Historisk åbning af ILVA i Aalborg


Dato: 16-02-2016 10:19:20
 

Aldrig før har en ILVA haft så mange kunder og så stor en omsætning på en enkelt weekend – åbning af ny ILVA i Aalborg blev en historisk milepæl for kæden.

 

Åbningen af en ny ILVA i Aalborg i denne weekend blev en enorm succes. Op mod 600 kunder stod i en 212 meter lang kø allerede fra morgenstunden torsdag den 11. februar, og dagen igennem strømmede kunder til butikken, der ligger på Stenbukken 22 i Aalborg SV.

 

På selve åbningsdagen ekspederede ILVA Aalborg over to kunder i minuttet – en udvikling, der fortsatte hele åbningsweekenden. Dermed blev åbningen historisk – antallet af kunder i en ILVA på en enkelt weekend har aldrig været større.

 

”Det er imponerende. Vi er rigtig stolte af vores nye bolighus i Aalborg, og rigtig glade for, at kunderne har taget så godt imod os – den første kunde stillede sig allerede i kø klokken 2.30 om natten,” siger Morten Nikolaisen, butikschef i ILVA Aalborg.

 

Med åbningen i Aalborg har ILVA nu syv bolighuse rundt om i Danmark og et enkelt i Malmø. Butikken i Aalborg er designet som en spydspidsbutik, der skal sætte retningen for fremtidens ILVA.

 

”Vi kan tilbyde vores kunder et af landets flotteste boliguniverser, hvor alle kan hente ny inspiration til indretningen af deres hjem. Vi ønsker at være et sted, hvor vores kunder får lyst til at komme og få oplevelser og blive overraskede med løsninger til det moderne hjem,” siger Morten Nikolaisen.

 

Fakta – ILVA Aalborg:

  • Stenbukken 22, Aalborg SV.
  • 28 medarbejdere.
  • Åbnede torsdag den 11. februar klokken 8.00.
  • 5000 m2 bolighus.
  • 2500 m2 stue og spisestue.
  • 1000 m2 boligtilbehør.
  • 90 forskellige sofaer udstillet.
  • Inspirerende boligoplevelse og toneangivende stilarter.
 
Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby
ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Nu åbner ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau
ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk