ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet


Dato: 03-12-2015 09:43:41
 

En række auktioner på Facebook i dagene op til Black Friday gav over 30.000 kroner i støtte til Red Barnet.

Sofaer, lænestole, billeder og lamper. ILVA havde i dagene op til Black Friday valgt at sætte en række varer på auktion på Facebook, hvor alle kunne byde – og de indsamlede beløb gik til Red Barnets arbejde.

Det indsamlede beløb blev på præcis 32.604 kroner, og ILVA vil gerne takke alle, der valgte at deltage – og dermed var med til at støtte Red Barnet.

For nylig offentliggjorde Lars Larsen-kæderne JYSK, IDEmøbler, ILVA og SengeSpecialisten, at de er ny hovedsponsor for Red Barnet. Hovedsponsoratetbetyder, at kæderne over de næste to år vil donere to millioner kroner til Red Barnets arbejde.

Derudover vil kæderne for eksempel hjælpe med at samle penge til Red Barnet – og auktionerne i dagene op til Black Friday var første aktivitet fra ILVA i forbindelse med det nye hovedsponsorat.

Red Barnet vil med de ekstra midler kunne gøre endnu mere for at hjælpe de mange børn, der er fanget i krige og katastrofer i verden. Red Barnet bygger blandt andet midlertidige skoler og træner lærerne i at håndtere børn, der er påvirket af krig og katastrofer. Ud over uddannelse giver skolen tryghed og faste rammer i en kaotisk hverdag.

Også danske børn vil få gavn af det nye hovedsponsorat. Red Barnet har mulighed for at styrke den i forvejen store indsats for at forebygge mobning og skabe børnefællesskaber med plads til alle i danske børnehaver, skoler, sportsklubber og på internettet. I alt var der 1.700 deltagere i ILVAs auktioner, som kørte fra mandag den 23. november til fredag den 27. november.

Besøg ILVAs facebookside på www.facebook.com/ILVA.
 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby
ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Historisk åbning af ILVA i Aalborg
Nu åbner ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk