ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept


Dato: 24-05-2017 14:00:39
 

Med ILVA i Lyngby som første ombygning, sætter ILVA-kæden nu gang i gennemgribende renoveringer af kædens største bolighuse. Kunderne har i høj grad været med til at bestemme fremtidens ILVA – målet er at skabe de mest toneangivende bolighuse i Danmark.

ILVA har som erklæret mål, at kæden skal være danskernes foretrukne sted at finde ny inspiration til boligen. De senere år har ILVA opgraderet kraftigt i sit servicekoncept og sortiment – hvor blandt andet kædens helt egen unikke serie ILVA TREND er blevet lanceret.

Og nu er turen kommet til selve bolighusene. ILVA igangsætter nu et større renoveringsprogram, hvor kædens bolighus i Lyngby bliver den første af flere ombygninger.

Spritnyt koncept

Investeringen på et to-cifret millionbeløb i ILVA i Lyngby er netop gået i gang. Under renoveringen er bolighuset åbent som normalt, men i uge 35 står det færdigt i et spritnyt koncept, der fungerer som lige dele bolighus og oplevelsesunivers.

”Det bliver et fantastisk bolighus. Vi har de seneste år arbejdet intenst med at løfte vores sortiment op i den absolutte top herhjemme – og nu skal selve konceptet for vores bolighuse også have et løft. Vores kunder skal have en oplevelse i verdensklasse, når de besøger os,” siger Piet Klein, kædedirektør for ILVA.

I jagten på fremtidens bolighus har ILVA blandt andet afholdt fokusgrupper med en masse kunder, og det er i høj grad kundernes ønsker til et inspirerende sted at købe møbler og boligtilbehør, at ILVA har fundet formlen.

”Dialogen med vores kunder har været ekstrem vigtigt i processen, hvor vi har fået skærpet vores forståelse af, hvilken retning ILVA skal bevæge sig i,” siger Piet Klein.

Café i ILVA

ILVAs kunder har blandt andet ønsket mere inspiration, god plads mellem møblerne, toneangivende trends og sortiment med kant. Og det bliver netop disse elementer, som den nye ILVA i Lyngby kommer til at fokusere på, hvor visuelle effekter og inspirerende miljøer bliver fremhævet. Og som noget helt nyt kommer ILVA i Lyngby også til at indeholde en hyggelig café, hvor kunderne kan slappe af og nyde bolighusets miljø.

”Kort fortalt er vores mål, at ILVA igen skal være landets mest toneangivende bolighus – og det investerer vi nu kraftigt i. Kunderne skal føle, at ILVA fortæller selve historien om, hvordan man indrette sit hjem på den mest inspirerende måde,” siger Piet Klein.

ILVA i Lyngby åbner i uge 35 – naturligvis med et brag af en åbningsfest, der kan mærkes i hele København og omegn. Herefter begynder en gennemgribende renovering af ILVA i Ishøj – ligesom der til efteråret åbner en helt ny ILVA i Esbjerg.

Om ILVA

ILVA har 7 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend. ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Historisk åbning af ILVA i Aalborg
Nu åbner ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau
ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk