ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin


Dato: 11-07-2016 11:31:20
 

ILVA lancerer nu et spritnyt E-magasin, som bliver sendt til alle modtagere af ILVAs nyhedsbrev en gang om måneden. Formålet er at give inspiration til indretning af boligen.

ILVA har altid ønsket at give ny inspiration og vejledning, så kunderne kan tage det helt rigtige valg i indretning af deres bolig.

Nu udvider ILVA sit univers med et E-magasin, der er udviklet med det direkte formål at give endnu mere inspiration i dagligdagen. En gang om måneden bliver E-magasinet sendt til alle modtagere af ILVAs nyhedsbrev – som dermed får endnu mere ny viden om tendenser og boligindretning i deres mailboks.

I dag køber vi ofte ikke længere et møbel kun for dets praktiske egenskaber. Mange lægger ligeså meget vægt på, hvilken livsstil, møblet indbyder til – og ILVAs nye E-magasin skal netop være med til at give modtagerne den viden og inspiration.

”Magasinet skal inspirere vores kunder til, hvordan de indretter deres eget helt fantastiske hjem. Vi fokuserer på livsstil og trends – og ønsker kort fortalt, at modtagerne af E-magasinet bliver klædt på med den nyeste viden om, hvad der rører sig indenfor boligindretning,” siger Emma Liv Poulsen, online projektleder hos ILVA.

E-Magasinet er målrettet modtagere af ILVAs nyhedsbrev.

Kort om ILVAs nyhedsbrev:

- Vær den første til at høre om nyheder, tilbud, events og konkurrencer
- Få VIP-invitationer til events og shoppeaftener med store besparelser før alle andre
- Vær med i den årlige lodtrækning om et gavekort til ILVA på 25.000.
- Vær med i den månedlige lodtrækning om et gavekort til ILVA på 1.000.-
- Modtag eksklusivt ILVAs E-magasin hver måned

Det første E-magasin bliver sendt ud den 13 juli 2016. Her kan der læses om den store trend: Kolonihaver. For kolonihaver er populære som aldrig før, og ILVA viser i den første udgave af magasinet, hvordan kolonihaven kan benyttes som tilflugtssted, hvor man kan finde ro fra en ellers stresset hverdag. I magasinet finder man tips til indretningen, opskrifter på sommerlige lemonader og trendhistorier, der passer sig godt til kolonihavelivet.

Vil du ikke gå glip af ILVAs E-magasiner – så tilmeld dig her: https://ilva.dk/aktuelt/nyhedsbrev

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby
ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Historisk åbning af ILVA i Aalborg
Nu åbner ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau
ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk