Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby


Dato: 02-10-2017 13:36:32
 

ILVA i Lyngby kunne for en måned siden slå dørene op til et helt nyt og toneangivende bolighus. En markant stigning i omsætningen vidner om, at det er lykkes at skabe det oplevelsesunivers, kunderne drømte om.

Det var noget ganske særligt, da ILVA i Lyngby som det første af kædens bolighuse kunne genåbne med et helt nyt koncept den 31. august. Omkring 300 morgenfriske kunder havde stillet sig i kø til åbningsfesten, og de blev budt velkommen af ILVA’s ejer Lars Larsen, som også klippede den røde snor og officielt åbnede butikken.

”Det er ikke hver dag, Lars Larsen møder op til en butiksåbning, og det er med til at understrege, at åbningen i Lyngby er begyndelsen på en ny æra for ILVA. Derfor er vi også rigtig glade for, at så mange kunder havde lyst til at deltage i fejringen,” siger kædedirektør Piet Klein.

Indenfor stod 60 medarbejdere klar til at servicere kunderne, som kunne nyde godt af særligt attraktive køtilbud og mindst 25 procents rabat på alt i butikken. Det gav travlhed ved kasserne i de fire åbningsdage, hvor omsætningen var markant over det forventede.

ILVA får nyt koncept i hele landet
Før ombygningen har ILVA afholdt fokusgrupper, så kundernes ønsker præger i høj grad det nye bolighus. Det betyder, at der er ekstra god plads mellem møblerne, masser af inspiration til alle rum i hjemmet og et sortiment med endnu mere kant.

”Hos ILVA kan du finde klassisk, skandinavisk design og meget mere end det. Det nye ILVA er et vindue til verden, hvor vores kunderne altid kan få fat i de toneangivende boligtendenser og blive inspireret på et internationalt niveau,” fortæller Piet Klein.

Omsætningen er steget markant
I den luftige indretning er der lagt stor vægt på inspirerende styling og visuelle effekter. Flotte skilte sørger for at guide kunderne rundt i den 5000 kvadratmeter store butik, og med ombygningen er der kommet et godt udsyn – også mellem de to etager.

Trænger man til en pause undervejs på shoppeturen, har ILVA i Lyngby fået sin helt egen café med velduftende, friskbrygget kaffe, sandwich og lækre kager.

”Det har været vores mål at skabe et oplevelsesunivers for alle sanser, og det er lykkes. Vi har fået et væld af positive tilbagemeldinger fra kunderne, og vi kan se, at de i gennemsnit bliver længere tid i butikken, og at omsætningen siden genåbningen er øget med 40 procent,” siger Piet Klein.

Snart vil også ILVA i Ishøj og en helt ny ILVA i Esbjerg slå dørene op med det nye og opdaterede koncept.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Historisk åbning af ILVA i Aalborg
Nu åbner ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau
ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk