Nu åbner ILVA i Aalborg


Dato: 04-02-2016 13:56:32
 

Nordjyderne får nu mulighed for at få ny inspiration til indretningen af deres hjem og købe møbler og boligtilbehør i et af landets flotteste bolighuse, når ILVA åbner på Stenbukken 22 torsdag den 11. februar.

Når ILVA åbner et spritnyt bolighus torsdag den 11. februar på Stenbukken 22 i Aalborg SV, bliver det med et af landets absolut flotteste boliguniverser, hvor nordjyderne fremover kan hente ny inspiration til indretningen af deres hjem.

ILVA har i dag seks bolighuse rundt om i Danmark og et enkelt i Malmø – og dermed bliver ILVA i Aalborg kædens syvende bolighus i Danmark.

ILVA er en kæde i rivende udvikling, og planen på sigt er også at åbne flere butikker i udlandet, end den ILVA, der ligger i Malmø i dag. Den nye ILVA i Aalborg er også designet som en spydspidsbutik, der skal sætte retningen for fremtidens ILVA.

- Vi glæder os utroligt meget til at vise kunderne vores nye butik, som er indbydende, lys, lækker og rig på oplevelser – og med plads til at vise hele vores store sortiment, siger butikschef Morten Nikolaisen.

Masser af åbningstilbud

Butikschef Morten Nikolaisen og hans 28 medarbejdere har fundet en masse spændende tilbud frem for at markere, at ILVA er kommet til Aalborg. Blandt de kunder, der står i kø op til åbningen klokken 8.00 torsdag morgen den 11. februar, bliver der trukket fem heldige vindere, der kan købe en sofa til 1 krone.

Derudover bliver der uddelt goodie bags til de første 250 betalende kunder, der bydes på kaffe og croissanter indtil klokken 10.00, og kunderne har også mulighed for at vinde et gavekort på 10.000 kroner – ligesom der er massevis af åbningstilbud på varer i hele butikken.

- Vi kører med en masse ekstraordinært gode tilbud frem til og med søndag den 14. februar for at markere, at vi er kommet til byen, så står man og mangler møbler eller tilbehør til sit hjem, kan jeg kun opfordre til, at lægge vejen forbi os på Stenbukken, siger Morten Nikolaisen.

Fakta – ILVA Aalborg:

- Stenbukken 22, Aalborg SV.
- Åbner torsdag den 11.2. klokken 8.00.
- 5000 m2 bolighus.
- 2500 m2 stue og spisestue.
- 1000 m2 boligtilbehør.
- 90 forskellige sofaer udstillet.
- Inspirerende boligoplevelse og toneangivende stilarter.

 

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA A/S:


Kø fra kl. 5, da ILVA åbnede i Esbjerg
ILVA inviterer til åbningsfest i Esbjerg
Kunderne strømmer til ILVA's nye oplevelsesunivers i Lyngby
ILVA investerer massivt i nyt butikskoncept
Unikt jubilæum: Fejrer 50 års ansættelse i ILVA
ILVA lancerer nyt livsstilsmagasin
ILVA kårer vindere af international designkonkurrence
Historisk åbning af ILVA i Aalborg
ILVA vælger nyt bureau
ILVA-auktioner gav over 30.000 kr. til Red Barnet

Om ILVA A/S

ILVA har 6 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend.

ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.ilva.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk