INTERSPORT vælger Marketsquare


Dato: 05-02-2016 10:05:52
 

Efter en pitch med deltagelse af en række bureauer, har INTERSPORT valgt Marketsquare som ny samarbejdspartner. Begge parter glæder sig til i fællesskab at få styrket INTERSPORTs profil og skabe øget kundestrøm.
INTERSPORT skal ud af profilgrøden, og der skal genereres øget kundestrøm til butikkerne. Sådan lød opgaven, da INTERSPORT kontaktede blandt andre Marketsquare for at få deres bud på en klar strategi og en tydelig rød tråd på tværs af alle kanaler i kædens fremtidige kommunikation.
INTERSPORTs marketingchef Line Lip siger: ”INTERSPORT er inde i en rigtig spændende periode, og vi har brug for et bureau, der kan være vores daglige sparringspartner. Vi valgte Marketsquare, fordi de kan deres detailhandel i detaljen, og de forstår vores forretningsmæssige problemstillinger. De viste os hurtigt, at de er stærke både på strategi og den taktiske eksekvering og aktiveringen af brandet. De tænker 360 grader, og så var kemien på plads fra første møde.”
”Vi er stolte af, at INTERSPORT har valgt netop os og sætter stor pris på de ambitioner og den kemi, der er i vores samarbejde. Vi er i fuld gang og snart klar til launch af en ny kommunikationsplatform, som vi ruller ud på tværs af forskellige kanaler. INTERSPORT er verdens største sportskæde med mere end 5.500 butikker på verdensplan. Det giver nogle interessante muligheder,” siger strategi- og kontaktchef hos Marketsquare Malene Leth.
Dato: 3. februar 2016
For mere information:
Kontaktchef Malene Leth
Marketsquare A/S
Mobil: +45 95 5077
Marketingchef /Marketing Manager Line Lip
INTERSPORT Group Denmark A/S 
Telefon: +45 6316 6100

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Marketsquare A/S:


Om Marketsquare A/S

Marketsquare er reklamebureauet, der får dine kunder til at handle. Vi skaber salg før branding og prioriterer handling før holdning. Vi bygger brandet nedefra gennem marketingløsninger, der involverer, skaber trafik og køb. Alt sammen baseret på dyb shopper-indsigt og eksekveret omni-channel.

Vi tænker 360 grader, og vores mange års retailerfaring har trænet os i alle discipliner - fra designudvikling og instore-løsninger til content marketing, filmløsninger og promotion-kampagner.

Det hele bundet sammen af den gode kommunikationsidé.

Vi skaber bl.a. handling for: STARK, BR, Intersport, Rosengårdcentret, Spejder Sport og Coop.

Kontakt Jens Thrane-Møller på 20846473 og hør nærmere om Marketsquare og vores løsninger, der får kunder til at handle.

Læs på www.marketsquare.dk


Kontakt
E-mail: info@marketsquare.dk
Telefon: 45955000
Web: www.marketsquare.dk
Adresse: Antonigade 11
Postnummer: 1106
By: København K

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk